Cum cumpar?

Aici veţi găsi informaţiile necesare pentru efectuarea comenzii online pe situl www.zonabebe.ro.

În primul rånd trebuie să selectaţi categoria principală care vă interesează din partea dreaptă a paginii.

Apoi folosind meniul şi subcategoriile din partea stånga, puteţi filtra produsele după caracteristicile acestora sau puteţi alege produsul dorit direct din produsele afişate pe ecran. Odata ce aţi gasit un produs care se potriveşte dorinţelor dumneavoastra, apăsati pe butonul "Adauga in cos".
Veţi fi direcţionat pe pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să vizualizaţi lista produselor selectate, preţul în lei cu TVA, cantitatea, valoarea totala a produselor comandate. De asemenea se poate actualiza cantitatea şi se poate şterge produsul din  coşul de cumpărături.

Dacă doriţi să adaugaţi şi alte produse în coşul de cumpărături, vă rugăm să selectaţi "Continuă cumpărăturile."

În momentul în care comanda dvs conţine produsele şi cantităţile dorite, vă rugăm să selectaţi "Finalizeaza comanda". Dacă sunteţi deja logat, intraţi în pagina de verificare a comenzii, iar dacă nu, sunteţi redirectat către pagina "login/înregistrare user nou".
În cazul în care nu aveţi cont pe situl nostru, aveţi posibilitatea de a alege unul din cele două tipuri de conturi: vizitator sau client. În primul caz comanda se va face fără salvarea datelor introduse de dvs. pe situl nostru, iar în cazul în care vă înregistraţi ca şi client beneficiaţi de avantaje cum ar fi: comenzi ulterioare mult mai rapide, datorită faptului că datele dvs. sunt completate deja, acces uşor la comenzile anterioare, urmărirea comenzilor.
Este importantă completarea corectă şi exactă a tuturor cåmpurilor obligatorii solicitate la crearea contului.
Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, puteţi modifica profilul dumneavoastra sau puteţi face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.
De asemenea la înregistrare puteţi configura un cont de persoana fizică sau unul de persoană juridică.
Pentru a afla cum se face plata produselor comandate, accesaţi informaţiile despre plată.
Pentru a afla cum se face livrarea produselor comandate, accesaţi informaţiile despre livrare.
După alegerea tuturor produselor dorite, puteţi finaliza şi trimite comanda on-line folosind butonul "Finalizeaza comanda". Confirmarea şi trimiterea comenzii semnifică faptul că sunteţi de acord cu toate condiţiile menţionate în comanda dvs. (produse, cantitati, preţuri, transport).
Informaţiile despre produse şi preţuri sunt prezentate sub rezerva greşelilor de tipar.
Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata si sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.
O comandă este încheiată cu succes cånd vă este trimisă pe e-mail confirmarea comenzii dumneavoastră cu stadiul "În aşteptare". În momentul procesării comenzii de către www.zonabebe.ro. şi expedierii coletului către dumneavoastră, veţi primi un e-mail prin care veţi fi informat despre livrare, (nr. AWB, etc), iar stadiul comenzii dvs. va trece pe "Complet".