Despre noi

"Ce copilas dragut!!!"..."Ce scump e!!!"...."Ce frumos rade mititelul!!"...

"Ce rochita frumoasa are!!"..."Iti vine sa o papi!!"..."Ce ochisori frumosi!!"...

"Te prind, te prind, te prind!!!"..."Uite ca are un dintisor!!"...

"Uite cum paseste draguta de ea!!"..."Hop, inca un pas!!!"


Ii vedem zi de zi, in carucioare, pasind agale, alergand cu zambetul pana la urechi, gangurind in limba lor minunata sau plangand de nemultumire sau din cine stie ce motive. Sunt acei "micuti" care ne fac ziua mai frumoasa, ne fac sa uitam de orice stress sau de problemele de la servici si nu numai, doar printr-o privire, un zambet sau o gangureala.

Acestea nu sunt singurele motive pentru care am facut zonabebe.ro, pasiunea noastra pentru copii fiind nemarginita. De la "patuturi", "carucioare", "scaune", "leagane", "paturici", "marsupii" pana la mult ravnitele "jucarii", toate se regasec aici, produsele fiind de inalta calitate si la o distanta de cateva clickuri de copilasii dumneavoastra.

Zona bebe s-a "cuibarit" in Cluj-Napoca de unde o echipa tanara in frunte cu Luca, un baietel de numai 1 anisor, impacheteaza, factureaza, eticheteaza coletele pentru dumneavoastra si cu ajutorul curieratului rapid trimite oriunde in tara produsele comandate. Fiti fara griji, deocamdata tanarul Luca doar asista, dar bucuria si zambetele lui o sa se regaseasca in fiecare colet.

Echipa zonabebe.ro