Garantie produse

Toate produsele vandute in magazinul online pentru copii ZonaBebe.ro au garantia specificata de producator-importator pentru fiecare produs in parte. Produsele sunt vandute cu factura, certificat de garantie dat de producator respectiv importator cat si instructiunile de montare, folosire sunt puse la dispozitie de catre importator-producator.

 

Garantia produselor vandute NU este facuta de catre magazinul online pentru copii ZonaBebe.ro, ci de catre fiecare importator-producator in parte. Pentru a beneficia de garantie va rugam sa pastrati factura si certificatul de garantie.

 

Toate informatiile si conditiile necesare pentru garantia produselor sunt trecute in certificatul de garantie ( adresa importator-producator, telefon, precum si restul datelor de contact, pentru a putea contacta importatorul-producatorul daca apar probleme in perioada de garantie.)

 

Magazinul online pentru copii " ZonaBebe.ro " dispune de o gama variata de articole pentru copii si bebelusi : carucioare, scaune auto, scaune de masa, premergatoare, patuturi, leagane si balansoare, genti, biberoane, suzete, sterilizatoare, termometre copii, cantare bebelusi, jocuri si jucarii si multe altele .

 

Dorim sa punem la dispozitia parintilor o gama variata de produse pentru bebelusi si copii la cele mai inalte standarde de calitate si cele mai bune preturi. O parte dintre brandurile comercializate in magazinul nostru online sunt : Bertoni, Coloria, Hauck, Pierre Cardin, Disney, Well, Princess, Pleomax, Rubik'S, Feber si multe altele.

 

Pentru mai multe detalii despre produse nu ezitati sa ne contactati la adresa de email info [at] zonabebe.ro sau folosind pagina de contact disponibila pe site.