Livrare produse

Modalitate de livrare a produselor

Livrarea comenzilor se face prin Curier Rapid. Produsele vor fi livrate în termen de 48-72 ore de la validarea comenzii.
Livrarea se face la adresa de livrare indicată în comanda online. In cazul kilometrilor suplimentari, produsele se livreaza la cel mai apropiat sediu al curierului fata de adresa clientului.
În cazul în care doriţi ca livrarea să fie efectuată la altă adresa decåt adresa de facturare, va trebui să precizaţi acest lucru în formularul de comandă şi la pasul următor veţi fi rugat să introduceţi adresa de livrare.
Såmbăta şi Duminica nu se expediază comenzi.
 

Termenul de livrare

Livrare în 2 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice a comenzii (veţi primi un email cu informaţiile despre livrare).
Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. În cazul produselor care nu sunt pe stoc, Active Paper S.R.L. îşi rezervă dreptul de a conveni împreună cu clienţii săi termenul de livrare.
Cånd plata se face prin ordin de plata, comanda va fi livrată în momentul confirmării plăţii prin trimiterea unei copii după ordinul de plată la adresa de contact.
 

Costuri de livrare

GRATUIT pentru comenzi care depăşesc valoarea de 300 RON (TVA inclus) in aproximativ 6000 de localitati din Romania.
Costul livrării prin Curierat Rapid este de 30 de lei pret standard indiferent de greutatea produselor. Acesta este afişat automat în formularul de comandă înainte de plasarea comenzii, după ce aţi adăugat în coşul de cumpărături produsele necesare.
Costul livrării include şi taxa de ramburs percepută de firma de Curierat Rapid.
Nu se percep taxe suplimentare, preţurile produselor fiind cele afişate pe site, iar la finalizarea comenzii, aceasta conţine totalul de plată, cu transport inclus, fără alte taxe suplimentare.
 

Disponibilitatea produselor

S.C. Active Paper S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afişate. Valoarea maxima a obligaţiilor S.C. Active Paper S.R.L. faţă de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. Active Paper S.R.L. de la respectivul client.
Plata produselor comandate de pe www.zonabebe.ro se realizeaza în RON (la valoarea efectuării comenzii).
 

Note:

Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu Termenii şi Condiţiile de utilizare, clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg prin cumpărarea din magazinul virtual www.zonabebe.ro.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata si sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

“Termenii şi Condiţiile de utilizare” respectă Legea Comerţului Electronic, Legea Contractelor la Distanţă, Legea privind Protecţia Datelor Personale şi Legea Protecţiei Consumatorilor.

Produsele comandate se livrează în toată ţara. Produsele se află în ambalajul original, al producătorului, plus ambalaje care să protejeze produsele pe durata transportului.

La livrare, produsele vor fi însoţite de factura în original, chitanţa (dacă este cazul) şi certificatul de garanţie (dacă este cazul). Aceste documente le veţi găsi în colet.