Sistem meteo SmartHome cu senzori wireless si comunicare cu smartphone WEATHERHUB, TFA 31.4008.02

Sistem meteo SmartHome cu senzori wireless si comunicare cu smartphone WEATHERHUB, TFA 31.4008.02

Sistem meteo SmartHome cu senzori wireless si comunicare cu smartphone WEATHERHUB, TFA 31.4008.02 ZonaBebe.ro

Fii primul care scrie un review acestui produs

499,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Cod intern produs: abi31.4008.02

+ -

Descriere

Detalii

Statie meteo cu senzori wireless pentru controlul temperaturii si umiditatii din locuinta, la distanta cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone

 

Gasirea climatului ideal in camera nu este atat de usoara si ventilatia nu este intotdeauna prima alegere. In functie de vreme, calitatea aerului se poate deteriora. Cu acest sistem meteo puteti imbunatati cu usurinta climatul interior, evitati permanent mucegaiul si puteti traiti mai sanatos. Clima interioara si exterioara sunt verificate in acelasi timp, iar aplicatia WeatherHUB va ofera recomandari specifice de ventilatie direct pe Smartphone.

 

Setul este format din 3 parti componente:

1) Termo-higrometrul „COZY RADAR” va informeaza asupra temperaturii si umiditatii la locul de instalare, de ex. in dormitor, pepiniera, subsol sau camara. Radarul de umiditate pe termen lung (3h / 24h / 7 zile / 30 zile) detecteaza un risc constant de mucegai.

2) Transmitatorul termo-higrometru wireless va ofera simultan temperatura si umiditatea exterioara.

3) WeatherHub Gateway primeste datele de la termo-higrometru si transmitator si trimite valorile catre un server prin Internet. Aplicatia gratuita WeatherHUB acceseaza datele, compara climatul interior cu cel exterior si ofera recomandari specifice pentru imbunatatirea activa a climatului interior cu ventilatie, incalzire, dezumidificare sau umidificare.

Apoi, aplicatia raporteaza, de exemplu: "Aerul din camera este prea umed. Ventilarea imbunatateste mediul de viata. In cazul unei camere reci, cresteti temperatura camerei. Dezumidificati activ. Risc de mucegai! "

Asadar, puteti initia imediat masurile necesare si puteti asigura un climat interior confortabil si sanatos.

Cu aplicatia WeatherHUB, aplicatie pentru mai multi utilizatori, puteti prelua valorile masurate oriunde v-ati afla, prin intermediul smartphone-ului, si puteti utiliza numeroase functii suplimentare. De exemplu, temperatura si umiditatea curente pot fi comparate cu valorile cele mai ridicate si cele mai mici, se pot seta diferite limite de alerta (de exemplu cand umiditatea medie pe o perioada de 3 ore/ 24 ore/ 7 zile /30 de zile depaseste sau scade sub o anumita valoare) si se pot trimite mesaje push ca avertizare. Istoricul ultimelor 90 de zile este vizibil si organizat in diferite perioade afisate in grafic.

Instalare simpla, puteti extinde sistemul adaugand pana la 50 de senzori (868 MHz) si multe alte tipuri de emitatoare la WeatherHUB Gateway.

Aplicatia WEATHERHUB functioneaza pe Android si pe IOS.

 

Adaptor de alimentare pentru statia mama si cablu de retea sunt incluse

Intervale de masurare: Temperatura interioara: -10 ... + 60 °C; Temperatura exterioara: -40 ... + 60 °C; Umiditatea: 0 ... 99 %

Raza de actiune: 100 m - COZY RADAR ; 200 m - Transmitator wireless extern.

Transmitator wireless: model 30.3303.02, dimensiuni 41 (83) x 35 (61) x 129 (135) mm, greutate 42 g, alimentare cu 2 x 1,5 V baterii AAA (nu sunt incluse)

COSY RADAR: model 30.5043.01, dimensiuni  104 x 20 (70) x 104 (114) mm, greutate 84 g, alimentare 2 x 1,5 V baterii AAA (nu sunt incluse)

Statia mama: model 31.4000.02, dimensiuni 40 (44) x 28 (32) x 104 mm, greutate 66 g

Compatibilitate aplicatie: pentru iOS 7.0 sau Android 3.2 (si mai noi)

Caracteristici

Informaţii adiţionale

Cod EAN: Nu
Pret special Nu
Pentru: Nu
Varsta recomandata: Nu
Culoare Nu
Video Nu

Taguri

Etichete produse

  • No tags connected to product

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Review-uri

  1. Fii primul care scrie un review acestui produs

Scrieti un review pentru acest produs

Scrieţi o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produse înrudite